Strap On - Ce este si cum poate fi folosit? | HEDONIS

Ce este un Strap-On?

Strap-on-ul este o jucărie sexuală ce poate fi folosită pentru a aduce o nouă dimensiune în viața sexuală a cuplurilor. Această jucărie este alcătuită dintr-un dildo atașat de o curea ajustabilă ce se fixează în jurul taliei sau a șoldurilor partenerului care o folosește.

Cum poate fi folosit un Strap-On?

Strap-on-ul poate fi utilizat pentru a oferi o nouă experiență sexuală prin schimbarea rolurilor tradiționale de gen și poate fi o modalitate de a aduce mai multă pasiune și intimitate în relația voastră. Iată câteva idei și sfaturi pentru utilizarea strap-on-ului în viața sexuală:

1. Comunicați deschis și sincer - înainte de a utiliza strap-on-ul, asigurați-vă că vorbiți deschis și sincer cu partenerul vostru despre dorințele și nevoile voastre sexuale. Este important să vă simțiți confortabil și încrezători în utilizarea acestei jucării.

2. Alegeți un strap-on potrivit - există o varietate de dimensiuni și forme disponibile pentru strap-on-uri. Este important să alegeți unul care se potrivește confortabil și care să fie potrivit pentru voi și partenerul vostru.

3. Utilizați lubrifiant - utilizarea unui lubrifiant poate ajuta la îmbunătățirea confortului și a plăcerii în timpul utilizării strap-on-ului.

4. Experimentați diferite poziții - încercați diferite poziții sexuale pentru a găsi cea mai confortabilă și plăcută poziție pentru voi și partenerul vostru.

5. Schimbați rolurile - strap-on-ul poate fi utilizat pentru a schimba rolurile tradiționale de gen și poate fi o modalitate de a aduce o nouă experiență sexuală în relația voastră.

6. Alegeți jocurile sexuale potrivite - puteți utiliza strap-on-ul pentru a explora diferite jocuri sexuale, cum ar fi dominarea și supunerea, sau puteți încerca să vă atingeți simultan.

În concluzie, strap-on-ul poate fi o jucărie sexuală minunată pentru a aduce o nouă dimensiune în viața sexuală a cuplurilor. Este important să comunicați deschis și sincer cu partenerul vostru, să alegeți un strap-on potrivit și să utilizați lubrifiant pentru a vă asigura că aveți o experiență confortabilă și plăcută. Încercați diferite poziții și jocuri sexuale pentru a găsi cea mai plăcută și confortabilă experiență pentru voi și partenerul vostru.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ARTICOLE RELEVANTE