Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

1. PREVEDERI GENERALE

1.1 Hedonis.ro este administrat de , J40/21465/2021 și, cu sediul social în Mun. București, Sectorul 1, Str. Argentina, Nr. 25, Parter.

1.2 Prin prezenta secțiune a site-ului Hedonis.ro, sunt aduse în vedere utilizatorului condițiile de accesare și folosire a sex shop-ului online.

Administratorii își rezervă dreptul de a modifica aceste condiții în orice moment, fără a anunța utilizatorii și fără a le cere acordul prealabil și explicit.

1.3 Utilizarea site-ului reprezintă acordul dumneavoastră cu privire la Termeni și Condiții, implicit acordul că acest lucru are valoarea unui contract (conform Legii 365/2002), între dumneavoastră și site-ul nostru.

1.4 Astfel, dacă nu sunteți de acord cu această secțiune, avem rugămintea să nu mai accesați Hedonis.ro.

 

2. TERMENI ȘI CONTRACTUL DE VÂNZARE-CUMPĂRARE

 • Consumator/client - orice persoană care se implică într-o relație comercială cu sex shop-ul online;
 • Hedonis.ro, magazin online ce pune în vânzare produse de natură erotică, administrat de , în calitate de comerciant.

 

2.1 Conform Ordonanței nr. 130 din 31 august 2000:

contract la distanţă - contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant şi un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicaţie la distanţă.

2.2 Clientul poate achiziționa produse de pe prezentul site numai dacă este major, adică dacă are împlinită vârsta de 18 ani.

2.3 Plasarea unei comenzi simbolizează acceptarea condițiilor comerciale ale site-ului, ținând astfel locul unui clasic conctract de vânzare-cumpărare.

2.4 Contractul va intra în vigoare ulterior acceptului clientului cu privire la comandă sau după ce produsele comandate de acesta au fost expediate.

Hedonis.ro își rezervă dreptul de a nu onora comenzile ce conțin informații inexacte sau eronate, care pot indica faptul că sunt false sau incorecte.

Hedonis.ro iși rezerva dreptul de a nu onora comenzile în cazul unor erori la descrierea sau prețul produselor.

De asemenea, dreptul de proprietate asupra produselor va rămâne al comerciantului până când plata integrală va fi realizată.

 

3. PREȚURI ȘI PLATA

3.1 Prețurile produselor sunt menționate pe site, acestea conținând TVA și taxele de livrare ce sunt acceptate de client în momentul confirmării comenzii.

3.2 Plata poate fi efectuată online, prin card bancar sau ramburs la primirea coletului.

3.3 De asemenea, Hedonis.ro își rezervă dreptul de a avea oferte speciale, reduceri, promoții, discounturi, inclusiv pe baza de cupoane de reduceri, cât și terminarea acestora fără a anunța prealabil.

 

4. GIFT CARD

      4.1 Pe Hedonis.ro există inclusiv posibilitatea de a achiziționa gift card-uri. Acestea reprezintă un mijloc de plată pentru produsele pe care le comercializăm, limita fiind suma cardului oferit cadou. Astfel, persoana căruia îi este oferit poate alege ceea ce-și dorește din magazinul nostru online cât timp se încadrează în respectiva limită.

4.2 Cardurile pot fi cumpărate online, prin transfer bancar, de pe site-ul nostru. Acestea urmează să fie transmise prin e-mail sau pot fi livrate prin curier cumpărătorului sau persoanei care urmează să beneficieze de el.

4.3 Valorea gift card-ului trebuie să fie de minim 100 de lei, iar valabilitatea acestuia este 60 de zile.

4.4 Vânzările sunt finale. Gift card-ul nu poate fi schimbat cu un alt gift card sau cu valorea cardului transferată în cash.

 

5. LIVRAREA PRODUSELOR

5.1 Coletele vor fi livrate prin intermediul companiei de curierat Fan Courier.

5.2 Comanda va fi procesată și trimisă către curier imediat cum a fost plasată pe site-ul online, urmând ca produsul să ajungă la client în 24 - 48 de ore.

5.3 Comerciantul nu își asumă responsabilitatea pentru situațiile în care livrarea produselor este întârziată din cauze care nu îi sunt imputabile.

 

6. RETURNĂRI

6.1 Consumatorul are dreptul să notifice în scris vânzătorului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

6.2 Conform Articolului 16 din OUG 34/2014, ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea pentru:

 • produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar; (Art.16 lit.C)
 • produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate/folosite de consumator; (Art.16 lit.e)
 • casetelor video, DVD-urilor, CD-urilor si pachetelor software daca acestea au fost desigilate. (Art.16 lit.i)
  • EXCLUDERI DE LA RETUR:
   • Papusi, gonflabile folosite (sau desfacute din ambalaj), vagine si masturbatoare folosite/desigilate, prezervative a caror cutie a fost desfacuta, inele de penis, mansoane penis si prelungitoare de penis folosite /desigilate, vibratoare/dildo folosite sau desigilate, bile vaginale/anale folosite sau desigilate, chiloti si ciorapi, orice fel de lenjerie intima la care a fost deschis ambalajul (din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE lenjeriile intime sau seturile care contin chiloti sau articole intime, boxeri, slipi, sutiene, body-uri, maiouri, dresuri, portjartiere, catsuit, bodystocking plasa, etc.), articole de imbracaminte de latex, clesti/cleme/articole bondage folosite sau desigilate sau orice alt produs destinat prin natura si destinatia de fabricatie sa intre in contact cu partile intime ale corpului daca a fost folosit/desigilat din ambalajul original sunt exceptate de la retur, conform art 16 lit. “e” din OUG 34/2014
   • Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta sau a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate

  6.3 În cazul produselor sub formă de seturi sau sortimente (exclus de lenjerie intimă), acestea vor fi returnate în întregime, chiar dacă reclamația se referă doar la un singur obiect din set sau sortiment.

  6.4 Produsele vor putea fi înlocuite cu alte produse ce au o valoare echivalentă sau mai mare (în acest caz fiind achitată diferența). De asemenea, se păstrează obligația consumatorului de a suporta costurile de tur-retur.

  6.5 În cazul în care nu este dorită înlocuirea produsului, poate fi oferit un voucher pentru o viitoare comandă, termenul acestuia de valabilitate fiind de 30 de zile.

  6.6 Returul produselor poate fi îndeplinit cu succes dacă în 14 zile de la anunțarea intenției de a face retur, clientul trimite produsele înapoi la comerciant (în ambalaj original), acompaniate de factură în original.

  6.7 Pentru a efectua un retur trebuie completat  Formularul de retur si trimis catre retur@hedonis.ro

   

  7. GARANȚIA PRODUSELOR

  7.1 Fiecare bun achiziționat beneficiază de garanția specifică mărcii care l-a produs.

  7.2 În cazul în care produsele prezintă defecte tehnice/de fabricație, clientul are obligația de a intra în contact cu noi în termen de 14 zile de la primirea acestora pentru a sesiza respectivele defecțiuni.

  7.3 În contextul în care clientul nu face nicio reclamație cu privire la produsele defecte în intervalul precizat mai sus, se consideră faptul că acesta își asumă și acceptă starea în care l-a primit.

  7.4 Dacă sesizarea este făcută în termenul de 14 zile, produsele vor fi trimise către comerciant în ambalaj original, împreună cu factura. Astfel, Hedonis.ro se obligă să înlocuiască produsele ce fac obiectul sesizării într-un termen rezonabil, suportând de asemenea costurile de transport și derivate din înlocuirea produselor.

  7.5 Dacă înlocuirea produselor nu mai este posibilă, clientului i se va restitui contravaloarea acestora.

   

  8. DAUNE LA TRANSPORT

  8.1 În situația în care sunt observate daune produse din cauza transportului defectuos, clientul are obligația de a reclama acest lucru serviciului care a furnizat transportul.

  9. LIMITELE RĂSPUNDERII

  9.1 Produsele comercializate pe acest site sunt vândute în conformitate cu indicațiile legale.

  9.2 Comerciantul ce operează Hedonis.ro nu va putea fi tras la răspundere pentru daunele provocate de utilizarea eronată a produselor și nici pentru eventualele erori/întreruperi ale site-ului.

  9.3 Acestea fiind spuse, folosirea într-o manieră iresponsabilă sau nerecomandată  a produselor (stimulente sexuale femei/bărbați, pastile pentru erecție, afrodisiace, lubrifianți sexuali, uleiuri masaj, etc.), de către client nu atrage răspunderea comerciantului.

  9.4 Există de asemenea posibilitatea ca ambalajele produselor să difere față de imaginile ce sunt expuse pe site.

   

  10. SIGURANȚA ȘI CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

  10.1 Clientul are obligația de a oferi date reale, corecte și exacte, solicitate de formularul de înregistrare al site-ului, cât și de a alege un nume de utilizator și o parolă cu care se poate conecta pe site.

  10.2 Este datoria clientului să păstreze confidențialitatea datelor contului creat de acesta. Comerciantul nu va putea fi tras la răspundere pentru utilizarea abuzivă a datelor de autentificare ale contului și nici nu poate presupune că un client conectat la site este în realitate clientul destinat.

  10.3 Toată activitatea desfășurată prin contul unui client este pe răspunderea și riscul acestuia.

  10.4 În situația în care clientul suspectează că datele lui de autentificare pe site au fost compromise/au ajuns a fi cunoscute de alte persoane, acesta trebuie să își schimbe parola sau să informeze Hedonis.ro pentru a lua măsurile necesare de precauție.

  10.5 Politica site-ului nostru cu privire la respectarea confidențialității datelor clienților este una riguroasă, angajându-ne în a nu furniza datele personale ale clienților către terți și să le folosim numai în scopul pentru care au fost introduse (confirmarea și livrarea comenzii).

  10.6 Există posibilitatea de a utiliza datele personale pentru a furniza buletine informative și notificări ce au legătură cu promoțiile și campaniile promoționale derulate de către site-ul nostru, însă aceste informații nu vor fi vândute sau transmise terților fără consimțământul dumneavoastră prealabil și exprimat în mod expres.

  10.7 SPAM-ul nu este promovat, astfel că este posibilă ștergerea e-mailului din baza noastră de date dacă doriți acest lucru.

  10.8 De asemenea, putem să completăm sau să corectăm datele dumneavoastră personale dacă ne solicitați acest lucru sau să le ștergem din baza noastră de date pentru a nu mai figura în ea.

  10.9 Datele dumneavoastră personale nu vor fi niciodată stocate în ‘cookies’.

   

  11. LITIGII

  11.1 Litigiile ce pot apărea între clienți și  , vor fi soluționate pe cale amiabilă.

  11.2 În ipostaza în care litiigle nu pot fi stinse pe cale amiabilă, instanțele de judecată române au competența de a le soluționa.

  11.3 Acordul clientului dat cu privire la aceste Termene și Condiții, reprezintă faptul că își asumă aceste riscuri.

   

  12. ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

  12.1 Utilizarea prezentului site reprezintă acordul dumneavoastră dat asupra acestora Termeni și Condiții, care sunt în vigoare din momentul în care accesați site-ul pentru prima oară.

  12.2 Clienții au obligația de a verifica Termenii și Condițiile, având obligația de a nu mai utiliza site-ul dacă la vreun moment dat va exista o modificare ce nu va coincide cu dorințele/așteptările acestora.